dotcomwebdesign.com

Home > Introductie > Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Familiebedrijf De Vlieger...een korte voorstelling!

Als gediplomeerd tuinarchitect begon Willy in 1980 een eigen zaak, die in de jaren '90 opvolging kreeg door Johan, eveneens tuinarchitect. Ondertussen is het bedrijf Tennis-Garden uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met ervaren personeel.

Voor meer informatie: http://www.tennis-garden.be

Sedert enkele jaren (vanaf 1980) specialiseerde Willy zich in het aankopen en importeren van exclusieve decoratie materialen voor binnen en buiten. Een voortdurende zoektocht naar schoonheid, originaliteit en kwaliteit! Het was liefde op het eerste gezicht... 

Dochter Anniek was een "zeer getalenteerde jonge vrouw" binnen een multinational sinds 1998 tot eind november 2009. Na 10 jaar vast dienstverband bij Coca-Cola, startte Anniek naast "Select Decoration", een tweede firma, "a-point"a-point is een dynamisch event consultancy bureau dat, onder de bezielende leiding van Anniek De Vlieger,  in binnen- én buitenland instaat voor onberispelijke mooie evenementen. a-point heeft een uitgebreid netwerk van volwaardige leveranciers en partners en staat dus garant voor de totale organisatie… waar dan ook ter werelda-point  organiseert voor u workshops, team meetings, team buildings, incentives, hospitality events, personeelsfeesten, congressen, symposiums,  product lanceringen ...en denkt creatief mee op international niveau.

De Vlieger - Select Decoration is een speciaalzaak van antieke en decoratieve potten en kruiken - afkomstig van Marokko, Spanje en Portugal, alsook stukken afkomstig uit Indië en Pakistan. Stuk voor stuk zeldzame pareltjes van oriëntaals raffinement.

De Vlieger Select decoration organiseert exposities op interieur & tuin beurzen en galeries.